2016. február 17., szerda

A poszt törölve én meg lenyugodtam


Ezt kaptam. Talán meg is érdemeltem. 
Attól még kicsit elegem van. 

Látom, nem nagyon ír senki. Én is csak azért, hogy tudd: riasztó, megdöbbentő ez a hang, ez a fröcsögés.


Kedves Bóbita!
Néha nekem is kijár egy ilyen fröcsögés. 
Nagyon muszáj. 
Ne haragudj ha bánt a hangnem, néha ez is én vagyok. 
Elkeseredett, elfáradt. 
Tudod a sok jóért mikor szart kapsz cserébe. 
Amúgy meg eddig sem sokan írtak. Nem is azért írok. Meg foglalkoztat a gondolat, hogy nyolc év elég volt ebbôl is. 
Gondolkoztam rajta kimenjen e a poszt. De csak a fröcsögés írta le a dühömet. 
Amilyen levelet kaptam - ha olvastad volna megértenéd.
De mostanra mindegy is. 
Egy darabig most nem tudok írni. Túl sok minden jött össze - gyerekekkel se ok most sok dolog, a melóban ma is bôgtem, elôttem a költözés...és ez nem is minden. 
Elszakadt a cérna. Nem kerek most a világ. 

14 megjegyzés:

Sárkány írta...

Muszaj irnod: a jokedved atragad, a bajokat pedig jo kiirni magunkbol. Es h sirva rohogtem a szosszeneteken, ami oszinte szivbol jovo, mindjart osszepisilem magam a rohogestol erzes volt. Nem foszthatsz meg tole se engem se a tobbi sok sok olvasod aki szemelyesen ugyan nem ismer, de biztos vagyok benne, hogy mindennap megnezi az ertesiteseit, h irt e a Rozamami... ❤️

Unknown írta...

Eddig még nem írtam, de olvastalak és nagyon szerettem. Szeretném!
Milyen poszt? Én nem olvastam semmi zavarót.
üdv
Rozi

Névtelen írta...

Kedves Rózamami, nehogy abbahagyd, te vagy az egyik legfontosabb, aki tartod bennem a lelket! Móni

Erdélyi Krisztina írta...

Drága Rozamami!
Én sem írogatok soha, de naponta kereslek, Veled sírok, Veled nevetek. Naponta nézegetem, van-e új bejegyzés (jellemzően teljesen kiborultam, amikor idén január végéig nem láttam Tőled semmit, aztán rájöttem, hogy új évet írunk, rossz helyen keresem az írásaid... :) ). Törlés előtt olvastam a posztot, szerintem annak is volt létjogosultsága: emberek vagyunk vagy mi a szösz?, én nemcsak a cuki írásaid miatt szeretlek, ez is Te vagy... Azt is megértem, ha most minden összejött és innen szabadságra mész, de tudd, hogy visszavárunk, nem kevesen. Szeretettel: Erdélyi Kriszta

Poszáta írta...

Kedves Rozamami!

Én is olvastam...ahogy minden írásodat eddig, van amit többször is. Szinte nincs olyan nap, hogy ne néznék be az oldaladra! Várom, örülök, nevetek, sírok, épp mi jön de nagyon ritkán írok kommentet. Igazad volt, örülök, hogy van aki ki meri mondani, le meri írni azt amit én is gondolok,gondoltam, amikor "azt a bizonyos" cikket elolvastam pár nappal ezelőtt az Indexen. Üdv, és kérlek folytasd! Szilvi, aki két fiú után, csíkos hassal, közel százkilósan is szeretve van!

Névtelen írta...

Naponta várom a Kedvencekbe elmentett blogod beírásait. Sajnos, a média tényleg túlzásba esett, hőbörgő címek, fújoló műsorvezetők... Kiakadtál tőle, ez teljesen természetes. Néhányszor hozzá akartam szólni hasonló baromságokhoz, de regisztrálni kellett volna hozzá, annyit meg nekem nem ér meg. Kicsit túl vagy most pörgetve, a bolha is elefántnak tűnik, meg a bochkor vélemménye is számít, pedig ez nem igaz!
Nyugi! Keresd elő a kutyusod fényképét a takaró alatt, és pihenj kicsit!
Puszi!
Zsuzsi

Névtelen írta...

Belinkelnétek a cikket, amiről szó van?

Névtelen írta...

Azóta már megtaláltam. Ez a Bochkor egy szánalmas, huszadrangú kis pöcs. Mint megélhetési celebnek muszáj néha valami vaskos baromságot mondania, hogy öt percig odafigyeljenek rá. Ennyit ér az egész, nem többet...

Igazi Trebics írta...

Nagyon örülök, hogy megtaláltad, de egy linket tán megérne, vagy nem?
Aki nem olvasta Rozamami "fröcsögését", sőt a fröcsögést kiváltó valamit, az csak értetlenkedve néz, mint a hal a szatyorban!

Segítsetek rajtam! :-)

Névtelen írta...

http://velvet.hu/gumicukor/2016/02/12/bochkor_gabor_szerint_a_elhizott_noknek_nem_jar_parkapcsolat/

nagykacsa írta...

Jesszusom , mi a riasztó? Hogy te is egy igazi ember, nő vagy? Mit várnak ? Egy szentet? Hahahaha , sajnálom hogy letörölted , jó volt az úgy ahogy van.Igy voltál teljes, igazi, hús vér csaj.

RecsölGrín írta...

Utolag olvaslak mindig, nagyon regota es nagyon szeretem az irasaidat! Igazi szivmelengeto, nagycsalados, rohogos, nekem igy jon at es minden percet elvezem amikor itt lehetek :) Az a pozitiv, eletigenlo feeling mindig sokat ad, azt hiszem (inkabb remelem) mi ossze tudnank baratkozni a valo eletben is :)
Jo hogy szokimondo vagy, de nem itelkezos es ez nagyon nagy ertek a mai tuuul PC vilagban.
Ne hagyd abba, az olvasoid szeretnek (biztosan sokkal tobb a csendes "tars") es remelem ez atjon valamennyire.
Barati olelessel
Egy csendes szinten nagycsalados, londoni "tars"

Bóbita írta...

Nem tudtam, nem gondoltam, hogy nagyon fáradt és elkeseredett vagy. A levelet sem ismerem, amitől túlcsordult a pohár.
Sajnálom, hogy ennyi minden összejött neked. Eddig úgy érzékeltem, hogy tele vagy energiával és legyűröd a gonosz dolgokat, amik rád fenik fogukat.
Eddig is csak csodáltam, mennyi lendület van benned. Igen, te is kimerülhetsz, leereszthetsz. Őszintén remélem, hogy hamar rendeződni fognak a bajok és újból sütni fog a Nap a lelkedben, testedben.

Sipos Éva írta...

Mi van mi van mi van ???? Milyen törölt poszt ? Miért van törölve? Úristen olvastam én azt vagy nem??? Remélem nem más miatt törölted mert annak semmi értelme. Ez a Te blogod azt írsz amit akarsz akinek nem tetszik olvasson más blogot. Nem kell téged szeretni, olvasni, követni. Írjál magad miatt, mi meg szórakozunk kicsit amikor olvassuk és nem mindig irkálunk megjegyzést, csak olvassuk amit te irkálsz, mert az a lényeg. és puszi

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...