2012. szeptember 3., hétfő

Sutyi képek a munkahelyemről

A munkahelyem utcafronti kép a google-ból:


Némi lesifotó tőlem (telefonnal):

Bejárat - kicsikét a szobába is beleshetsz:



Folyosó - jobbra és balra két-két szoba (...és az elmaradhatatlan virágos padlószőnyeg ):




A teázó-olvasó-kártyázó - télikert (conservatory)  - itt volt az állásinterjúm is.
A kertre nyílik, a sövény öt méter magas, ekkorát az életben nem láttam:



A mai ebédem (és a bentlakó mameszoké is): lazac, töltött paradicsom, párolt krumpli és zöldbab citrommártásban- mögötte a nagy piros púp a desszert - summer pudding - egész eprekkel töltött toastkenyér málnamártással leöntve - elég ha annyit mondok sose ettem ilyet, nem is nagy valami - de isteni volt - jah, és Mrs. Miller még elszaladt a konyhába egy kis tejszínhabért, direkt miattam, merthogy mint mondta, - úgy az igazi.


A kajákat rendre lefotózom majd, mondhat aki amit akar az angol konyhára, de ez a szakácsnő (Fülöp-szigetekről  :D ) istenieket főz.


5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyönyörű a hely is, az ebéd is! :)
Kata

Terepnyuszko írta...

Megláttam a képeket, és az jutott eszembe: "ÚRISTEN de szép!"
Képeket, még képeket! :)

Mami írta...

Majd még csinálok lesifotót :D Bár olyan kicsike, hogy majdnem mindent lefotóztam :D (azért majd egy üres szobát bekerítek ide, meg lekapom még az ebédlőt)

Világpolgár írta...

A angol kaja tényleg nem rossz, csak a híre. Ha valaki tudja, hol kell enni vagy hogy kell főzni, akkor nagyon jó is lehet. Már elkészült erről egy posztom a HÁ-ra, csak még nem küldtem el. Egyébként tényleg szép helyen dolgozol, ez is sokat számít.

Mami írta...

Egyetértek. Nem mindegy hogy hol eszi az emberlánya, ki készíti. Voltunk vendégségben a férj egyik kollégájánál aki istenieket főzött nekünk, több fogás is volt (történetesen férfi az illető). A christmas party-kon is nagyon finomak voltak az ételek. Tény, hogy sokkal kevesebb fűszert használnak, amit kicsit szokni kell, de cserébe nagyon kijönnek a zöldségek és húsok természetes ízei, nekem nagyon bejönnek a kajáik. (A mentaszószért, almaszószért, cranberryszószért kimondottan odavagyok, és az indiai beütésű angol konyha is bejön.)

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...