2016. május 22., vasárnap

Lakberendezős

Bár az elmúlt napokban halálomon voltam, a nappali fele készen lett előtte. A családi fotókat is feltettük a férjjel tegnap a falra. Még néhány apróbb csicsázás hátra van, de az irányvonal kész. Tudjátok, most már csak be kell lakni... hogy úgy mászkálva - kelve erre meg arra veszel ezt meg azt ami jól passzol. 
Apróbb dolgok. 
Sajnos az előtte képet a nagy nekiveselkedésben meg lelkesedésben elfelejtettem elkészíteni,  ez ami van még a költözéskor fotózott elég kuplerájos, kopár, de érjétek be vele. Amúgy ez a kép anyámnak készült, és csak a kanapét akartam neki megmutatni mert meg akartam előzni, hogy zöld pöttyök jelenjenek meg rajta a kiváncsiságtól. Azért így is fog látszani a változás...


Ez a "lámpa" volt a plafonon, még a cetlit is rajta hagyták, képzelhetitek, elborzasztó... 
Namindegy. Itt csomó doboz volt még a polc mögött, a kutya ágya a kanapén, csavarhúzó a polcon, szóval látható a "kiforratlanság".

Mivel a kanapékat úgy "guberáltuk", a Bali óriási tévénézős helye fekete, az én horgolósom meg sötétbarna volt, de az összképen nem ront, mert alig látszik az eltérés. A színeket kicsit az étkező színeihez igazítottam, mert a nappaliba lépve odalátni - lévén az a következő helység - csak kicsit sötétítettem rajta. 
A kanapé párnahuzatait az ebay-en vettem a létező összes méret elérhető. A két műbőr ottoman asztal-ülőke-tároló az Argos-ból van és nevetségesen olcsó volt, tartottunk is tőle, de nagyon jó minőség és hatalmas hely van benne, három méretben és több színben kapható. A Bali a kábeleit tartja benne én a fonalaimat... kinek mi ugye...
Képkeretek ebay és Range áruház. Szőnyeg ebay leárazott outlet szőnyegáruház. Mindenhol kerestem ezt a cikk-cakkosat, de piszok drága volt, végül rátaláltam harmadáron. Asztalilámpa ebay, függöny Argos outlet. 
Színben tehát maradt a kékeszöld csak egy másik - sötétebb -  árnyalata amit az angol teal-nek nevez én meg imádom.
A tüdőm még mindig csak félgőzön üzemel, de a vigyort az arcomról az új nappalimban ücsörögve nem lehet letörölni. 








6 megjegyzés:

Bóbita írta...

Piszok jol nez ki.

Mami írta...

Ugye? Köszi :D

Abigail Ergal írta...

Nagyon szuper lett. A sok színes párna, és hogy egy meg passzol a szőnyeghez! Briliáns! Nekem nagyon tetszik, ügyes vagy!

Jól látom, hogy az asztal az bőrrel borított? Azért tűnt fel, mert a lányoméknak is ilyen van. És bár eleinte fura volt, de igazából jó pofa, tetszik!

Sok szép teázós pillanatot kívánok neked a kanapén! :)

Gabi

Mami írta...

Nekem is tetszik. Igen az asztal műbőr - nem is asztal, ülőke is meg tároló is, de asztalként is funkcionál. A fekete nagy a férjé, a kisebb fehér kocka meg az enyém.. Nagyon okos találmány.
.. és köszi meglesz.

Unknown írta...

Király a szőnyeg! Meg a sok párna!! Meg az egész együtt. :) A TV-től meg nem jutok szóhoz...:)

Mami írta...

...én meg imádlak ;)

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...