2016. szeptember 19., hétfő

Megint jókislány voltam






... és most egy perces néma csenddel emlékezzünk meg azokról akik agyvérzést kaptak az irigységtől.
:-)








(Amúgy ez az ajándék magunknak egyenesen vetíti előre az életmódváltásunkat és a fogadalmunkat az edzőterembérletre. Szóval nem csak a villogás na...
ŐŐ - de az is, me nagyon menő.)

7 megjegyzés:

Bóbita írta...

Tudatlan vagyok:
- ez az óra olyan nagy szám? (jó, látom ... almás)
- ennek tulajdonlásából, hogyan következik az edzőbérlet?

Sárkány írta...

Hajra, hajra! Szuperprimaklassz az orad! Irigykedek! 😄

Mami írta...

Nekem elég nagy szám. Az óra iWatch sportóra. Mindenféle alkalmazással segíti az egészséges életmódot és a sportot (lépésszámoló, kalóriaszámoló, vérnyomás-szívfrekvencia stb. mérése, kalóriaégetés, napi és éjszakai aktivitás stb.)
Ezért az edzőbérlet és az óra - meg amúgy mer nagyon ilyenizé-kütyübolondok vagyunk.

gabor.attila írta...

Namármost ha a fiam azt állítaná, hogy ő akkor most elkezd járni edzőterenbe, de ahhoz ugye elengedhetetlenül szükséges egy kakukkos..., izé, almás óra, akkor azt mondanám neki, hogy járjon csak edzeni 2-3 hónapig, aztán ha látom, hogy megragad ott, akkor majd visszatérünk az óratémára. :))))
Na de ti felnőttek vagytok, tehát az átmeneti fellángolás, vagy az ürügykreálás esete kizárt... Ugye??? :)))))))))

Egyébként k.rva dögös az iWatch, gratula!!!!
Csókacsaládnak. :D

Mami írta...

A tornázás már túllépett a terv részen régóta, én sétáltam a férj biciklizett. Az almás óra azóta vágyós amióta kigyütt a pijacra.
Namármost. Almás óra ugyi a leghasznosabban akkor hasznosul, ha a legfőképpen használatos alkalmazásokat kihasználjuk.
Inspirál is. Látom mennyi lépésem volt aznap és ráteszek még négyezret, hogy meglegyen a tízezer. Felállok és csinálom a feladatot, légzést amire figyelmeztet. Iszom a vizet, égetem a kalóriát.
De persze nagyon fenszi amúgy csak úgy is...
Kicsit szeretnénk fiatalodni testileg, de az evésről nem mondanánk le. Inkább megyek a menőkéspadon úgy hogy közben az iWatch megmondja a tutit és zenét hallgatok vagy tévézek (mer olyan menő a terem) minthogy lemondjak a répatortáról.
De torna nélkül is szerettük volna mer mondom, kütyübolondok vagyunk... de ha már van, akkor tényleg tornázni kell, külömben minek?? Az időt a kakukkos is megmondaná.

Bóbita írta...

No, hát még tudatlanabb voltam, mint gondoltam. Sajna :((
Viszont HAJRÁ! Én is ebben mesterkedem. Mármint az életmódváltásban meg a többiben! Kitartást nekünk! Egészséget, fiatalodást, örömöt, lendületet! Csak nyerhetünk! Előre! Almással vagy anélkül! :)

Névtelen írta...

Kedves Rózamami, hát régen nevettem ekkorát, gondoltam, írok, hogy köszönöm a rólam való megemlékezést:) Ugyan nem az önző irigyek táborába tartozom, de én is vágyok rá. Egyenlőre egy kedves kis FitBitem van, szeretem. Elején sportoltam, diétáztam vele, fogytam is szépen. Másfél év után sajnos visszahíztam mert elfogyott a lendület, de attól még szuper dolognak tartom.
Használd egészséggel! Borágó

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...