2013. október 8., kedd

Tanárbácsinak/néninek (opcionális) tisztelettel jelentem ...

(...kapok a fejemre, ha nem írok rendesen...)

...azért mert gondolkoztam, hogy mostanság már nem történnek olyan nagyon mozgalmas dolgok velünk, így csak az "unalmas" hétköznapokról tudósíthatok. Nyilván a kis muris történeteinket belevéve már amennyiben ez érdekes lehet valakinek. Régebben a bánatomat írtam itt ki magamból, aztán jött az angliai áttelepülés, a beilleszkedéssel, munkakereséssel minden ügyes-bajos dologgal. Mára már akár be is fejezhetném a blogot azzal, hogy...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak..., de nyiván nem akarok kikezdeni azzal a bizonyos medvebőrrel.

Akartam nyitni itt a blogon egy-két fülecskét ugyanennek az oldalnak mert nem akarok emiatt másik blogot nyitni, de nem sikerült megbírkóznom vele. Még jobban bele kell ásnom magam. Lenne egy utazós - kirándulós rész, lenne egy fotós talán, egy kísérleti webregényen is gondolkozom olyan folytatásos dologban, ahol aztán le tudnám szűrni rajtatok keresztül van e jövője ennek, hogy én így irogatok meg egyáltalán. Persze ehhez az is kell, hogy oda több komment érkezzen :). 
Próbáltam a sablonba betenni új oldalt, sikerült is, viszont webszerkesztésből megbuktam mert egy bejegyzésnél megakadtam. Nem tudom, ha írok egy új posztot, azt hogyan tudom megtenni, hogy ne a főoldalon jelenjen meg hanem a második vagy a harmadik fülben tehát ott, ahová szánom. Agyrém a blogspot beállítása e tekintetben, de nem adom fel ;) . Előbb - utóbb beadja a derekát.

Más: magammal kapcsolatos jövőbeni terveim kezdenek kristályos állapotba kerülni. Gőzerővel tanulom az illustrator-indesign-acrobat-photoshop számomra hiányzó részeit, ( angol, és magyar nyelvű könyvekből, videokból, youtuberól, valamint a saját kútfejemből) bár meglepődve tapasztaltam, nem sok fekete lyuk van már benne számomra, azért még akad. Tavaszra szeretném letenni az adobe vizsgáit és az ACE (adobe certified expert - adobe szakértő ) oklevelet megszerezni belőle design területen. Ez két kötelező és egy szabadon választott programvizsgát jelent a programcsoporton belül.
(A master fokozat egy teljes termékcsoport összes programjából tett sikeres vizsgáért jár) .
Egyetlen kis szépséghibája a dolognak, hogy elég nagyszerű lenne ezeket egy mac-en tanulni és vizsgázni belőlük, na meg később használni is, de ez egyenlőre csak álom marad. Addig meg marad a jó kis újravakolt laptopom. Ahogy annak idején Pelikán is megaszonta: Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de...
Evvan...

A férj gőzerővel nem talál egy másik állást, szóval egyenlőre marad, bár nem adtuk fel. Félállásos vállakozás is pakliban van mert egyre több a magánügyfél, így ez lassan már aktuális lesz.
 A nagylány ismét interjún volt épp ma, erről többet most nem, mert mint írtam a medvebőr ugye...de nem bírtam ki, hogy ne mondjak semmit.

A lábam meggondolta magát, mégsem akar leesni és bár jót tett neki a gyogyó meg a krém, szerintem nem lesz már száz százalékos sosem. Nyolcvannál megállt, de legalább javuló tendenciában van talán a kilencvenet is el fogja érni. Ha egy kicsikét fog jutni luxusra, el kellene járnom úszni egyrészt mert azt szeretek, másrészt mert nem nagyon tudom elképzelni magam később abban a nagyirobogóban amivel itt az öregek róják a bevásárlókörútjaikat. Bár a szex még megoldható így is... mondhatnám talán még van néhány évünk, azért kicsit megijedtem.












1 megjegyzés:

Timi írta...

"A megjegyzésed Rozamamin átszűrve hamarosan láthatósági faktorral fog gazdagodni. Köszönöm az idő múlásával is higgadt hozzáállásodat.
Kívánok Hosszú, Eredményes Életet!" Ez aranyos :)
Szeretlek olvasni, egy webregény is szuper lenne, de a fotókra is kíváncsi vagyok :). Sajnos a több fülecskés, friss poszt a főoldalon megjelenős mizériával én is
kínlódtam, mára elfogadtam hogy nem tudom mit kéne tenni, ez van :)

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...