2015. március 7., szombat

Szössz




"...de miér nem csak a hasam nő?
Akkora seggem van már mint egy ki..szott templom, még az ének is visszhangozna benne!"


--------

Egyébiránt a gyermekvárásunk rendben halad.
Zsófilány nem szokott rá a romantikus filmekre, nem hívja a gyerekét pocaklakónak, nem teszi ki az ultrahangos belsejét a fészbukkra, nem érez késztetést csipkeerdőbe burkolózva a meztelen hasát fotóztatni (ez a hülyeség is az amcsik miatt van, asszem még brúszviliszné kezdte).
Semmi egyéb viselkedési anomáliát nem mutat kivéve, hogy extrém érzékeny, de szerintem nem jobban mint eddig. Mindig ilyen volt.

Vannak ilyen általános tünetei, hogy egyszer csak felkiált "meggyespite" , vagy "töpörtyűkrém" (Angiában mindkettő egzotikum kategória), de csináltam neki meggymártást is már, mert anyám küldött meggyet. A következő csomagban meggyfa jöhetne, mert kb. harminc üveg befőtt már elfogyott.
Tehenet is kéne szerezni, vagy legalább bérelni és belógatni a tőgyét a konyhaablakon, mert nyolc litert fogyasztunk/ negyvennyolc óra.

Szóval a kép a jövőre nézve: meggyfa alatt Zsófi tologatja, nevet a gyerek, bőg a tehén, kabrió az udvarban - apa kocsithajt (és takarítja) kutya a fán a mókus után, Tami fest, Olívia ugrókötelezik (számlálós az egyfontosból), Nóri telefonál, a gyönyörű gazvirágos kert közepén meg én ülök a horgolásommal és gyönyörködöm a családomban: szóval mint egy Teszveszváros, csak nincsen benne malac alakú tűzoltó, meg medve alakú rendőr...
(Jah..és mindenki TEJET iszik.)

Kell venni egy szelfisztikket...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jajjj, ez de cuki :))) A templomos beszolas absolute 10 pontos nalam!!! :)))

kriszti... írta...

a pocak és a pocaklakó szavakat törvényileg tiltanám. aki megszegi, annak 20 gyereket kellene szülnie. legközelebb meggondolnák :P

Névtelen írta...

Hahaha, ez nagyon jo kis poszt! (Tobbi is! :))

Fagyasztott megy van az Asdaban. Aldiban befott szokott lenni 'speciel buy'-ban. Tej ellatmanyra nincs otletem :) A legjobb tenyleg egy tehen lenne :D Csinalhatnal organikus turot, vajat, tejfolt...;)

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...