2017. április 2., vasárnap

Mai elmélkedés Szösszel

- Hol van a szemüvegem?
- A tokjááábann???
- Miért?
- ??? Olyan kupi volt ott az asztalodon, muszáj volt már rendet raknom, nem szeretem nézni...
- Nem is volt kupi. Minden ami itt volt arra szükségem volt. Most semmit se fogok megtalálni.
- Segítek. A távirányítót a töltőjére tettem, a vonalas telefont a bázisállomására. A billentyűzeteid ott vannak a nyomtató mellett. A szemüveged a tokjában mint azt már említettem. Az ipadodat ott hagytam az asztalon. A kábelek a kábelesdobozban, a memóriakártyák és pendrive-ok a kistálcán amit neked raktam oda a kis szaroknak. A két üres poharat, a tányért, a kést, kólásüveget, pattogatottkukoricás zacskót, üres tépett borítékokat és az almaszárakat visszatehetem ha gondolod.
- .... többet nem veszek nőt feleségül...


- Mit csinálsz a pólóimmal??
- Összekeverem őket.
- A szekrényben???
- Igen. Hogy egyformán kopjanak. Mindig csak a felső hármat használod. Külömben is mit pattogsz, majdnem mind StarWars-os.
- Komolyan csodálkozom, hogy tudsz ilyen idegesítő alapossággal figyelni mindenre, de bezzeg a gatyagombomat még mindig nem varrtad fel...

Megint elgondolkoztam, piszok jó humorérzéke lehet a teremtő erőnek ha így egymás mellé rendelte a férfit és a nőt.
Bakker.


5 megjegyzés:

Sárkány írta...

Ez tisztára úgy hangzott, mint nálunk egy íróasztal rendrakás utáni beszélgetés... :D

Névtelen írta...

Újraolvastam a blog elejét, meg a közepét kicsit és az jutott eszembe, hogy brit alattvalók vagytok-e már, vagy a brexit miatt, vagy annak ellenére már/még nem?

Mami írta...

Még nem.
Mindig más van előbb terítéken.
Most kocsit váltanánk, meg spórolunk ház, vagy lakásvásárlásra.
Ez az amaz... de jó lenne megcsinálni, csak sajnáljuk rá a pénzt... De szerintem nem ússzuk meg. Mindenképpen meg kellene már játszani.

Névtelen írta...

A brexitig le kellene zongorázni, nehogy utána már nemkívánatos személyek legyetek...:)

Mami írta...

Nem tartok ilyesmitől. Ha mást nem, azt megtanultam itt a szigeten, hogy visszafelé nem szokás intézkedni.

Most pl. beszüntették egy sor támogatást - áprilistól a gyerekek után csak két gyerekig járnak. Szóval akinek április előtt születik meg az akárhányadik az kapja akinek utána az nem. És akinek addig három-négy-öt gyereke volt/van az továbbra is kapja, de semelyik további gyerek után nem.

Kicsi az esély, hogy ne legyen igazam, komolyan. Nem divat a jog földbe tiprása errefelé. És egyáltalán nem olyan hülyék mint azt sokan gondolják. Ők is tudják, hogy ha hazazavarnák a lengyeleket magyarokat összeomlana a vendéglátás, az egészségügy, az építőipar, csomó gyár, IT, hát bakker sokminden.
Ez itt egy kis délangliai porfészek, de van olyan ápolási otthon ahol szinte csak lengyelek, spanyolok meg románok dolgoznak.

Bűnözős szössz

- Mama! Apa most tudod micsinál? Elmegy Bovey Tracey-be... és tudod az mit jelent? - ?? Mit??? - Azt, hogy el kell mennem a Marks and Spence...