2018. december 22., szombat

...hadd magyarázzam el miért nyírtam le a szempilláimat.

Az úgy kezdődött, hogy reggel el kellett menni még egy kört vásárolni. A Sainsburybe már be se jutottunk mert ott már parkolóhely sem volt. Csak két icipici ajándékot szerettem volna venni és egy pár fülbevalót meg egy hajtőemelő port magamnak (igen, ilyen is van pont az ilyen kócos vékonyszálú szalmahajakra amilyen nekem van). Hátna, a Jo-jo séfmamának  azonnal találtam némi luxust, mert amúgy baromi egyszerű ez egy ilyen helyen mint a Boots, ahol minden a rózsaszínű glitteres plüsshercegnőknek van kitalálva.
Éppen ezért az én metálosrokker, tetovált, popperfrizurás barinőmnek rohadtul nem találtam semmit. Még csak egy darkos fekete illatosított gyertya sem volt semerre, nemhogy timburton-ös kesztyű meg feszteredemszes sál. Szóval akkor onnét még két másik helyre is beestünk, aztán még gyógyszertár (a fülbevalót el is felejtettem de mindegy).

Hazaérve és ledobálva mindent elrohantam átöltözni, mert féltizenegykor már a melóhelyen kellett lennem (a sütött zserbót már reggel beadtam még a vásárlás előtt) együttforraltborozós - titkostélapós összeülésre. Aztán onnét egy óra felé megjöttem. Akkor elrámoltam, elmosogattam, összekapartam a konyha romjait, betettem a mosást (mer ugye attól, hogy karácsony - tiszta bugyogó még kellhet), aztán becsomagoltam az ajándékokat. Hirtelen négy óra lett és neki kellett állnom készülni mert hatra ismét a melóhelyen kellett lenni össznépi italozásra és találkozásra még a karácsonyi parti előtt mert az meg hétkor kezdődött a Riviera Centerben.

Szóval próbáltam magam utolérni, de tekintve, hogy még annyi időm se volt előtte három napig, hogy a lábaimat lebundázzam eléggé el voltam hanyagolva már...
...és akkor már készen is voltam meg minden és észrevettem, hogy az idióta szemöldökeim - amik amúgy egészen elképesztő szálakat is tudnak növeszteni az amúgy teljesen normálisak közé - elkezdett sarjadni megint pedig kedden szedtem formára. Már a gyantát nem volt kedvem elővenni, szemöldökcsipesszel órákig tart, sebaj - mondtam - van nekem ez a jó kis Braun epilátorom, amihez van ellektronnyos borotvafej. Azt a pár szálat most lecsupáljuk így, aztán majd jövő héten ha lesz idő rámegyünk gyantával - így logikáztam.

Addig minden jól ment amig a vízszintes poziciót tartottam. Az okos (valszeg férfinemű) tervezők viszont kihagyták a számításból, hogy esetleg a középen levő borotvafejet és a szélen levő trimmelőt külön is lehessen működtetni. Mert az apám egyszerre működik és mikor fordultam a kanyarnál,  a hülye bizzegő trimmelővel egy szép kis gödröt kanyarintottam a szempilláim közepibe. Még néztem is amikor pár fekete szőrszál potyogott az arcomra, és morfondíroztam magamban - ez meg honnét, nincsen is ilyen fekete szemöldököm, de akkor még nem sejtettem semmit...
Később mikor (szerencsémre az előre megvásárolt) műszempillát előszedtem és elkezdtem feltenni, hát látom ám hogy az igaziból meg a fele hosszúság hiányzik (legalább nem tőből vágtam).
Háthogylehetekekkorabarom...
Úgy káromkodtam, hogy szinte láttam magam előtt, ahogy öreganyám büszkén mosolygog az égben...
Remélem hamar kinő.


A kariparti amúgy nem volt nagy ereszdelahajam, de jóvót. A kaja fini volt, mi szépek voltunk és  még táncoltunk is a Kriszti is átesett a tűzkeresztségen már ami a karipartit illeti - bár amúgy ő ha egyedül lett volna akkor is jól érzi magát. Tök nagy entertainer.
Az előajándék (köszi Olívia) piros rúzsommal és az icipici, de annál szépségesebb új kistatyómmal, a tavalyi ruhámban én is nagyon jókedvű voltam egész este. Berúgni nem sikerült, töménytelen mennyiséget le tudok gurítani a torkomon, ezvan. Talán a sváb vérem teszi.

Boldog Karácsonyóót mindegykinek.
Puszpá


2 megjegyzés:

gyongyviragkata írta...

Nagyon csinos vagy!!! De komolyan! Papi buszke lehet Rad!
Nektek is nagyon boldog karacsonyt kivanok kengurufoldrol!

Sárkány írta...

:D <3

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...