2014. augusztus 18., hétfő

Ez történt a héten


Jelentem letudtam a minden 10. évben esedékes megbetegedést. Meggyógyultam.

4 megjegyzés:

Wattacukor írta...

Gratulálok! :D A kép igazán beszédes :D

Mami írta...

Örülök, hogy tetszik ;). A kép a How are you? Kérdésre volt a válasz, csak az már nem látszik.

Overlandaid írta...

Csini vagy! :))) Nekem erről az az sk sztori jut eszembe, amikor anno, még megboldogult szingli koromban egy nátha után a sok orrfújástól elkezdett irgalmatlanul vérezni mindkét orrlyukam egyszerre. Az istennek sem akart elállni, és egy idő múlva elfogyott az összes otthoni zsepi és wc papír készlet. Nem maradt más választásom, mint elővenni két tampont. :)) Működött is a dolog, a tampon totál elzárta a kijáratot, úgyhogy leültem olvasni, s lassan meg is feledkeztem az orrvérzésről. Csak akkor konstatáltam, hogy mi a pálya, amikor rá akartam gyújtani és majdnem lángra kapott az orromból kilógó "gyújtózsinór". :DD És persze jött a pizzafutár is, de addigra már kitermeltem az orromból a tamponokat. Igen ám, de fél óráig még úgy néztem ki, mint Dumbó, amikor előremereszti az áfonyás ormányát. :) Kár, hogy akkor még nem volt fényképezős mobil.

Timi írta...

Ah! Mint ha magamat látnám, csak az én eszményi ábrázatom nem javul. Parlagfű allergia, antihisztamin reggel este, minden hiába. Kínomban én is így szoktam betömni az orrom, jobban mutatok mint bokáig lógó takonnyal. :)

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...