2015. április 4., szombat

Sonka fő. Egyéb nyalánkságok is várnak a hidegtálra. Tojás, sali alap már hűl, én húsvét mindkét napján dolgozom, a pénz dupla a szájíz kicsit jobb így, mert amúgy elég szar, hogy a család itthon kajálja a hidegtálamat én meg tologatom az anyókat...ja hát kérem az egészségügy...

A héten szabin voltam kicsit, de két napra bementem segíteni...jah tudom, hülye vagyok...
Befejeztem egy horgolós projektet, kép később, mert még lesz valami hozzá.
Anyám takarójával is félúton vagyok, egyre szebbek a double crochet-im.
Megint beszereztem több kiló fonalat a Shaws-ban (lakástextil, sok-fonalas sarokpolcokkal) sajna be kellett menni elcsapni az időt, mert a Shauls-ban (jó kis pékséges kávéház a Union square sarkán) még nem volt kész a Jacket potato.
Itthon meg átrámoltam a nappaliban az összes polcot, mert kaptam egy használaton kívülit a lányoktól a szobacsere után - nekem meg polcból sose elég. 
Már annyi gombolyagom van, hogy HELY kell nekik, bár szépen fogynak az is igaz...
Tegnap befejeztem A valamit és mikor felmutattam a férj ilyen kerek szemekkel nézett "hátezthogycsináltad?" Hát úgy, hogy ügyes vagyok!

Najóó megmutatom...szembemegyek megint magammal, mondottam volt ugyanis, hogy a sapkák ruhaneműk horgolásilag nem vonzanak, de nem tudtam ennek ellenállni. Ugyanilyen kapucnis, zippzáras kardi lesz még hozzá.
A következő képre már a modelt is felkérem, aki nemsokára megérkezik.








5 megjegyzés:

Gergő írta...

Már írtam, de hihetetlen kézügyességed van!! Meg a színek, formák... még én is elhordanám. :)

Jó húsvéti készülgetést, evés-ivást, sok-sok családot, együttlétet, és minden lehetséges szépet és jót. Legyen nagyon szép és nagyon boldog Húsvétotok!

Mami írta...

Köszönöm Gergő.
Nektek is minden szépet és jót, békét főleg és boldogságot.

Mami írta...

Horgolok neked egyet karácsonyra, na mit szólsz?
;-))

Bóbita írta...

Egy hét alatt, nagy munkával kiolvastalak. Jól írsz, gratulálok!
Ezután olvasni foglak, ha szabad.
Rátérve a mostani írásodra: Én nem vagyok, leszek a közeljövőben nagymama, de azt hiszem az az állapot sok mindent megváltoztat! Nem mégy magaddal szembe. Nekünk, nekem stb. nem csinálsz ruhát stb., de az UNOKA, az U N O K A , az egy egészen más kategória!!!
Legyen egészséges a kisfiú és legyetek továbbra is összetartó, szerető nagy család sokáig!!

Mami írta...

Köszönöm.
Minden olvasónak örülök, üdv itt nálam.

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...