2015. szeptember 23., szerda

Egy átlagos reggel


...avagy a Vogue-tól a puncikon át a Brut-ig

Körbepárnáztam magam, fontosnak érzem, hogy minden porcikám valami puhán keresztül érintkezzen csak a környezettel.

Reggeli tea, netmustra. Megnézem a Vogue - London divathét képeit a pinteresten. Megnyugodva konstatálom, hogy a topmodel csajok egyre szarabbul néznek ki. Ez tulajdonképpen rohadt jó dolog, mert egyre kevésbé frusztrálóak a többi nő számára. Egy ideje még rá is segítenek azzal, hogy halottra sminkelik őket. Nem, nem vagyok féltékeny. Van bajom a testemmel, de nálunk a 103. szülinapját tegnapelőtt betöltő mamónak külömbül néz ki a háta, igaz nem Chanelben tolyog a klotyóra hanem Marksandsparks hálóingben. Divatügyben sajnos erős a rojtosodási vonal, az meg sosem volt a szivem csücske, úgyhogy divatjamúlt maradok.

Feljön egy magazin reklám, valami szeresd a tested meg ilyesmi. Rákattintok.
Mindenféle puncik meg fütykösök jönnek szembe. Amúgy is megijedek hirtelenjében mikor ilyesmi ugrik fel a kepernyőre (szerintem a naívanya gén csinálja ezt az adrenalinlöketet), de korán reggel, éhgyomorra, negyven felett ez így még sokkolóbb. Görgetek lejjebb, hátha ott a lényeg, de további nyers szexualitás következik.
Ámulatomból megint az az ordas szag ránt ki

Miaszarez? MegintazaBrut bazzeg...azz! Azegyfontosból...azz!
Mert "mekkora szám volt a nyolcvanas években, az osztrákoktól hordtuk" (jah mert ott a kutyának se kellett). 

"Ezt a markáns férfias aromát az új innovációs diavathullá(mo)t meglovagolva hoztuk létre csak önnek. A felhőben keveredik a leggagyibb húsvéti locsolókölni a tetűirtó esszenciájával. Finoman érzékelhetőek továbbá némi toalet frissítő és nagyapám molyirtószagú gardróbjának illatjegyei, melyek finom elegyet képeznek az erőteljesen kikandikálõ textilfehérítő molekulakomponensekkel."

Mindez iszonyatos elemi erővel támad, szerintem jelölőgáznak is lehetne használni. 
Olyan légifolyosót hagy maga után, hogy egy Boeing is eltalálna rajta Kínáig. 
Három napja mondom neki, hogy szaglósejt pusztító borzalom, csak a nosztalgia miatt ne használja - olyan képet vágott, mint a gyerekeim mikor rádöbbentek, hogy varázslóiskola nem létezik.
A Nórit kértem fel szagbírónak, de náthás, úgyhogy mikor egyedül maradtam önhatalmúlag kidobtam a kukába. 
(A biztonság kedvéért ki is vittem a szemetet, de sajnos a nappaliban még egy hétig itt fog lengedezni ez a szar.)

Nah..végeztem a teámmal. Bezsákolom a házat és bedobok a kéményen egy fertőtlenítő dinamitot, mer anyám jön szombaton és az ablakon kinézve napra pontosan megmondja, mikor volt utoljára megpucolva...
Uhh, lehet, hogy kikukázom a Brutot.
Megjegyzés küldése

Mai elmélkedés

...az már az öregedés jele, hogy a szemöldökömet is el tudom aludni? Öt percembe is beletelt reggel mire visszasimogattam a helyére. Hang...