2016. április 3., vasárnap




 A logika több ponton hibás, de a próbálkozást díjazom. Javítsatok ki ha tévednék, de:

1. Dönci A Hörcsög és A Ló ugyan mindketten emlősök, (ahogyan mi emberek is) de nem egy fajból származnak, míg az ember egy faj.
2. Ha Ahmed Svédországban születik lehet attól még Magyar is, mert sok esetben a születés helye nem határozza meg egyértelműen a nemzetiséget, az állampolgárságot vagy a hovatovábbot...
3. A ló sem attól ló mert istáLÓban született bazzzdmeeg...


5. Salamon amerikai, mert a születéssel állampolgárság jár azon a földön. Ettől ő még (külső jegyek alapján esetleg) beazonosíthatóan zsidó (de lehet, hogy csak beöltözős partira megy a Green Gingerbe, mert tudod itt a hanyatló nyugaton azt is lehet) bár asszem az meg vallás és nem nemzeti hovatartozás, de ez még nem tisztázott egyértelműen a fejekben.
6. Ez a példa amúgy sem jó erre az esetre, mer ilyen alapon csak az indiánoknak lenne jogalapjuk Amerikára szóval öngól.
7. Rágcsa az egér leszarja A Lovat, a ló meg az egeret és mind a ketten tök jól elvannak Döncihörcsöggel szaros istáLLóban.

A fent leírtak nem tükrözik a véleményemet teljes egészében, az egész témáról, de ahhoz, hogy baxottul humorizáljunk némi biológiai, társadalmi és történelmi ismeretre is szükség lenne...
Köszönöm a figyelmet.



1 megjegyzés:

Unknown írta...

Brava! :) Sok agybeteg gyűlölködő... Ilyeneken én is felhúztam magam, most próbálom ignorálni őket. Még nem tudom, melyik jobb - ill. nekem ez utóbbi jobb, szóval helyesbítek: még nem tudom, melyik helyes.

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...