2016. július 27., szerda

Mai elmélkedés

A nagy melleknek számos előnye mellett kétségtelenül van néhány hátránya is.

D kosár felett egyszerűen át lehet állítani például tök észrevétlenül a mellmagasságban (vagy az idő múlásával mell alacsonyságban) levő érintővezérlős háztartási gépeket, aztán pedig csodálkozni azon, hogy még nem sült meg a csirke, vagy ázik a ruha az öblítőben, pedig én csak egy bögrét akartam levenni a polcról, vagy odahajolni az ablakhoz orchideát locsolni.
Ha néha felfigyelek a pittyegésre a panel érintésekor, akkor is csak ott állok tanácstalanul és próbálom belőni mi változott az eredeti beállításhoz képest.

A probléma abszolválására próbáltam panelzáró metódust keresni, de nem jártam sikerrel. Annyira még nem rossz a helyzet, hogy a melleimet a házimunka idejére hátradobjam a vállam felett. 
A testmagasságomon (illetve alacsonyságomon) nem kívánok változtatni és tűsarkúban sem fogok se főzni se mosni, szóval javasolni fogom a konyhaépítőknek (illetve gépgyártóknak) hogy a kiálló női alkatrészeket a tervezéskor vegyék figyelembe - és akkor még a pasikról szó sem esett.


Kieg:
Annak idején az autósiskolában mindenki tudta, mikor kezdek a rutinpályán. A dudámmal dudáltam...beszálláskor, meg kiszálláskor...

7 megjegyzés:

Bóbita írta...

El van képzelve :))

Igazi Trebics írta...

A kiegészítést elképzeltem!
Hehehe!
Nemrégiben láttam valahol, a női mell nagyság szerinti osztályozását:

ici-pici cici
pici cici
cici
mell
csöcs
atyaúúúúristen!

gabor.attila írta...

Beszarás esete forog fenn....:)))))

Mami írta...

Hat... En valahol a csöcs és az atyaúristen között vagyok szerintem.

Mami írta...

Nah... Csak óvatosan 😃

Igazi Trebics írta...

De, ha már van, akkor legyen is! Nem? :-)

Igazi Trebics írta...

Hihihihihi!

Pizzát valaki?

http://www.napiszar.hu/Thumbnails/30178.w-800.h0.q100.jpg

Tej, kiskanál, univerzum

 Megint az van, hogy szombat reggeli közléskényszeremet pár mondatba kell sűrítenem. Addig is fogalmazom majd a fejemben amíg ideérek, viszo...