2014. június 8., vasárnap

Reggeli visszaemlékezés

Tömeggyilkos, föld alatti, önműködő, rejtett cellák, különleges lények, pókok, gondolatolvasók, labirintus (ez is a föld alatt), gyerekszülés, ikrek, nővérkék, főnököm, mérgek, laboratórium, pornó, gyerekmentés, hazugságok, átverések, hajó, köd, repülés, rendőrség, Robert De Niro(!), cilinder (rohadt jól állt rajta), szétnyithatós sétapálca, parti, vendégek, veszély - nem tudom miért, futás megint, rengeteg lépcső (visszatérő elem), és sok sakktáblaminta - padlólapon, falon, repülőgépszárnyon.
(Nem tudtam megfejteni, hogy ez az Űrodüsszeiából jön, vagy a Twin Peaksból, de pl. A Terminator 2.- ből is megmaradt bennem, a Harry Potterről nem is beszélve. Nem tudom mire véljem, sose sakkoztam.)

A történetből is csak foszlányok maradtak fenn, meg sem kísérlem leírni, annyira szövevényes volt és annyira fantasy, a látványelemek minden hihetetlenségét magában hordozta. Csodálkoztam visszamenőleg, hogy az Enterprise, vagy a Voyager, esetleg legalább egy Puddle Jumper nem tűnt fel, de valószínűleg nem fért volna bele a koncepcióba.
Elképesztő utazás volt.
Simán elmehetnék tanácsadónak, ötletelőnek a Tim Burton mellé...legalább most már azt is tudom, hogy születnek a filmjei.

Apának meg szóltam, hogy legközelebb ne tegyen annyi chilit már este a kínaiba.

Hogy ne felejtsem megemlíteni, péntektől ma reggelig, tehát két éjszaka, összesen majdnem egy napnyit aludtam. Egészen pontosan 22 órát. Asszem egy időre feltöltöttem az elemeket.
Megjegyzés küldése

Mai elmélkedés

...az már az öregedés jele, hogy a szemöldökömet is el tudom aludni? Öt percembe is beletelt reggel mire visszasimogattam a helyére. Hang...