2014. június 14., szombat

Mai elmélkedés

Mi a francot kompenzál az a szülő, aki képes rózsaszín superwoman-nek öltöztetni a két hónapos gyerekét, merazolyancuki?!
Vagy szimplán idióta? Nem akarok megbántani senkit tényleg, de mi abban a jó, hogy karácsony alkalmából, húsvétra, vagy csak úgy maguktól hülyét csinálnak a gyerekből? 

(Ezt mondjuk értem főleg BÉBI korban levő gyerekekre, szóval nem a három éves lányról beszélek aki hercegnőruhában akar boltba menni, és nem arról a fiúról aki egy hétig batmanként megy oviba. Szándékosan nem keverem ide a gyerekszépségversenyeket, azok megérnek egy másik misét és amiket én személy szerint betiltanék.)

OK. Néhány poénos poló, vagy body bár szerintem az is erőltetett, de még elmegy.
Ha hajlama van rá, mindenki csináljon idiótát magából, az amúgy tényleg poén, de a gyerekeket (és zárójelben jegyzem meg: háziállatokat) hagyjuk már békén.
Önkifejezésre (mert mi lehetne más?) használja mindenki önmagát. Induljon ki magából fessen, énekeljen, szakítsa le a gatyája fél szárát és menjen el kézállásba Máriagyűdre.

Nekem rohadt nagy szegénység, ha valaki a gyerekén keresztül önkifejez, pláne meg, hogy ezt akként teszi, hogy rózsaszínű képregényszereplőt csinál belőle. Olyat, amiből (ebben a konkrét esetben) soha egyetlen lapot nem olvasott, egyetlen rajzfilmet nem nézett meg belőle, fingja nincsen a szuperhősökről. A férjének van valami. Akkor a babán keresztül a férjéhez szól? Vagy mi? Inkább vegye fel anyuka egyik este a cuccot, a gyerekágy már letelt... 
Basszus nem értem.
Lehet, hogy egyedül vagyok ezzel a problémámmal, de én ma reggel hülyét kaptam ettől.

Megjegyzés küldése

Mai elmélkedés

...az már az öregedés jele, hogy a szemöldökömet is el tudom aludni? Öt percembe is beletelt reggel mire visszasimogattam a helyére. Hang...